Start för innehåll

Arbetsstugor för barn, en historisk tillbakablick, Biblioteket i Storuman 26 april

Byggnadsantikvarie Lena Berglund, Västerbottens museum, och arkivarie Susanne Odell, Folkrörelsearkivet, visar bilder och berättar om dåtidens arbetsstugor för barn. OBS! Föranmälan till biblioteket@storuman.se eller tel 0951-14178 senast 25 april. Fri entré, vi bjuder på fika. Välkomna!

Tid och plats:

1. onsdag, den 26 april 2017 Tid: 14:00 Storumans bibliotek, Aktiviteten sal Orion
Pris: gratis
Arbetsstugor storuman

Fri entré, vi bjuder på fika.
Välkomna!

Besökarnas kommentarer

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.

Inga kommentarer lämnade