Bröllopsnatten

En tillfällig galenskap måste ha drabbat Fliss syster Lottie! Plötsligt gör hon slut med den gamla pojkvännen, gifter sig med sin ungdomskärlek och drar iväg på smekmånad till Grekland. Det här måste Fliss stoppa till varje pris!

Lottis högsta önskan är att gifta sig och skaffa barn så när det visar sig att hennes pojkvän, Richard, inte alls har lust att knyta äktenskapsband får Lottie nog. En plötslig ingivelse gör att hon istället i all hast gifter sig med sin gamla ungdomskärlek Ben. Paret bestämmer sig för att vänta tills bröllopsnatten med att fullborda äktenskapet. De reser tillbaks till Ikonos, platsen där de möttes första gången, på bröllopsresa.

När Lotties syster Fliss får höra vad systern hittat på kan hon inte tro att det är sant. Övertygad om att Lottie begått sitt livs största misstag bestämmer sig systern för att göra allt hon kan för att förstöra parets bröllopsnatt. Om äktenskapet inte fullbordas kan man ju annullera det! Fliss och Richard ger sig iväg till Grekland efter de nygifta för att till varje pris försöka stoppa dem.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Eva-Lis Svanberg den 26 maj 2014