Född till hjälte

"Om du känner igen dig själv i den här berättelsen så sluta genast läsa."

 Bokens baksida:
"Om du känner igen dig själv i den här berättelsen så sluta genast läsa. Du kan vara en av oss. och när du väl vet om det, så är det bara en tidsfråga innan de upptäcker dig och börjar jaga dig. Kom inte och säg att jag inte varnade dig.
/Percy Jackson

Percy Jackson har ADHD och dyslexi, och han vet mycket väl att hans verklighetsuppfattning inte är som alla andras. Men det som händer honom när skolan är på studiebesök i New York… det är bara för mycket! Plötsligt förvandlas han elaka mattelärare till ett monster, ett riktigt monster som inte vill annat än att ta livet av honom. Bokstavligen!

Snart börjar andra oförklarliga saker att hända honom, och till sist måste hans mamma berätta sanningen. Sanningen om vem hans far egentligen är: Och Percy upptäcker att han inte är ensam om att se världen på ett annorlunda sätt. Han är född till hjälte – och den ende som kan rädda Jorden undan ett krig värre än alla tidigare."

Jag tycker att denna bok är väldigt fängslande.Den är skriven på ett sådant sätt att man inte kan lägga ifrån sig boken. Den har allt från action till humor. Helt fantastisk helt enkelt.

Vi tackar för tipset!

 

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Tjej 14 år den 15 september 2015