Förändrade öppettider på Malå bibliotek 16 november - 8 december

Ny information ang förändrade öppettider för att minimera risken för smittspridning av Coronaviruset Covid -19.

Öppettider för allmänheten:

Måndag - fredag 13.00-15.00
Måndag 16.00-19.00

Under öppettiderna kan du:

Låna och lämna tillbaka böcker, använda besöksdator och läsa tidningar.

Använd inte biblioteket som mötesplats utan gör dina ärenden och lämna sedan lokalen. Du ska vara helt symptomfri när du besöker biblioteket.

Det digitala biblioteket

Kom ihåg att det digitala biblioteket alltid är öppet. Du hittar oss på internet på adressen www.v8biblioteken.se. I det digitala biblioteket kan du bland annat låna våra digitala E-böcker och ljudböcker, låna filmer och läsa din lokala morgontidning. Du kan även logga in för att se dina lån och göra omlån.

Kontakta biblioteket

Kontakta bibliotekspersonalen så hjälper vi dig med dina ärenden.

Välj någon av följande kontaktvägar:

E-post: biblioteket@mala.se
Facebook: https://www.facebook.com/malabibliotek
Instagram: @mala_bibliotek

Boken kommer

Ring 0953-14120 om du vill att vi kommer hem med dina böcker och lämnar dem vid din dörr inom Malå samhälle.

Bokkasse - hämta dina böcker vid huvudentrén

Vi plockar ihop en bokkasse med de böcker du vill ha och ställer ut, som du får hämta just innanför huvudentrén. Ring eller maila för beställning.

Återlämna i bokinkastet

Lämna tillbaka dina lånade böcker i bokinkastet till vänster om Huvudentrén.

den 12 november 2020