Giftminimera.nu

Sarah Hedgren vill med sin blogg inspirera andra hur man med enkla medel kan "gifminimera" sin hemmiljö. På sidan finns tips om bland annat giftfritt pyssel och plastbantning.

Sarahs intresse för att giftminimera började när hon bodde i USA då hon genom sitt arbete kom i kontakt med människor som arbetade med hur kemikalier påverkar våra kroppar och en god vän till henne som arbetade med näringslära introducerade Sarah för ekologisk mat. Efter att hon fått barn så blev det ännu mer aktuellt och Sarah försökte se till att undvika de gifter som finns i konventionellt odlad mat. Passionen att leva  hälsosamt och giftfritt har bara vuxit sig starkare och Sarah har läst otaliga forskningsrapporter, tester och utvärderingar, om allt från leksaker till hur kroppen påverkas av förorenad luft.

Idag bor hon i en liten stad utanför Göteborg med sin sambo och fyra barn, Sarahs familj är hennes klippa och en stor anledning till varför hon startade sitt Instagram konto och nu denna blogg. Hon vill nå ut till andra och visa hur man kan giftminimera utan att det behöver kräva varken pengar eller större ansträngning.

Sarahs främsta mål är att göra så mycket hon bara kan för att hennes barn och barnbarn ska ha en så trygg och frisk miljö och planet som det bara går, och om hon så kan påverka en enda människa att göra bättre val för sig själv och för vår planet så har hon i alla fall bidragit till något.

Målgrupp:

Taggar:

Tipsat av: Eva-Lis Svanberg den 13 september 2016