Kärleksveckan 2024 på Norsjö bibliotek

Februaritraditionen att fira kärleksveckan pågår mellan den 9 februari till lördag 17 februari. Tema för Kärleksveckan 2024 är "Kreativitet"

Barn och unga

Dikttävling

Skriv en dikt och lämna in till biblioteket, via mail eller direkt till oss. Glöm inte att skriva namn, ålder och kontaktuppgifter. Innan vi drar en vinnare har vi gjort alla bidrag anonyma. Förrutom att vi publicerar det vinnande bidraget på sociala medier och hemsidan så kan du kan vinna ett fint pris.

3 snabba frågor

Svara  ( och se vad andra har svarat): m.voto.se/Krlek

Ordfläta

Boktips 6-9 år

Boktips 9-12 år

Boktips 13 och uppåt

Från regnbågshyllan

Hbtq-diplomerad verksamhet i västerbotten

Alt=""

Vem kan snabbast få bingo? Eller, vem kan på kortast tid få ALLA rutorna fixade? Utmana en kompis eller någon du är nyfiken på!

Eller så kommer du in på biblioteket och hämtar en.

Är du mellan 7-16 år kan du lämna in en ifylld bricka till biblioteket och vara med och tävla om en bokgåva. Glöm inte skriva namn, ålder, telefonnummer eller mejl. 

Läsbingo från barnensbibliotek.se

Bingoplatta på tema kärlek barnensbibliotek.se

Vuxna

Dikttävling

Skriv en dikt och lämna in till biblioteket, via mail eller direkt till oss. Glöm inte att skriva namn och kontaktuppgifter. Innan vinnaren utses har bidragen anonymiserats. Förrutom att vi publicerar det vinnande bidraget på sociala medier och hemsidan så kan du kan vinna ett fint pris.

Boktips för vuxna