Läs nyheter och om dina intressen

På biblioteket kan du läsa både dagstidningar och facktidningar. Välkommen in och försjunk i något du är nyfiken på.

Du har möjlighet att varje dag läsa de senaste nyheterna, både lokala och riks. Både Västerbottens Folkblad och VästerbottensKuriren är representerade, liksom Lokaltidningen och Västerbottningen. Även Dagens Nyheter kan finnas. Ofta kan du sitta utanför biblioteket och läsa dagstidningar, även när biblioteket inte har öppet.
När biblioteken har öppet kan du också komma in och botanisera i tidskriftshyllan. Där finner du förhoppningsvis något som intresserar dig. Några exempel på vad du kan hitta: Illustrerad Vetenskap, Ica-Kuriren, Land, 101 idéer, Hockey, Hi-Fi, Jaktmarker och Fiskevatten, CCCCCCC

Skrivet av: Carina Nilsson den 3 januari 2016