Norsjö biblioteks läsutmaning v. 24- 35

Vi vill ge er en riktig sommarutmaning! Läs böcker som tar dig och böckernas karaktärer till andra platser och nya upplevelser, pricka av punkter från en lista allt eftersom du läser böcker som passar in på beskrivningen. Du får en liten belöning när du lämnar in utmaningen till oss i början av september.

Filt på brygga intill vatten med en uppslagen bok i mitten bredvid 2 andra böcker, ett äpple och en vattenflaska.

Regler

Du kan skriva ut läsutmaningen lite längre ner på sidan,  komma in på biblioteket eller titta om det finns kvar på anslagstavlan på Ica och Coop i Norsjö samhälle. Alla kan vara med och tävla, utmaningen avslutas v. 35.

Du kan använda samma titel till att bocka av så många som möjligt, så du kan antingen läsa mycket, eller läsa smart!  När du lämnar in din utmaning till oss på biblioteket får du en bok.

Kul va? Nu vänder vi blad så det ryker.

Ingen åldergräns

Du får läsa vuxenböcker, ungdomsböcker eller barnböcker. Du kan även läsa e-böcker eller lyssna på böcker.