Nya restriktioner för biblioteken i Sorsele gällande covid-19

Covid-19

Sorsele bibliotek fortsätter att vara öppet för utlån och återlämning samt övriga korta ärenden men är idag inte en plats att sitta och umgås på. Vi har bland annat plockat bort delar av bibliotekets fåtöljer och datorer och hoppas att vi alla kan hjälpas åt att hålla avstånd.

Meröppet fortsätter än så länge som vanligt alla dagar kl. 7-21.

För dig i riskgrupp så finns det möjlighet till hemleverans. Kontakta biblioteket via e-post eller telefon: bibliotek@sorsele.se eller 0952-142 30.

Så länge vi har personal på plats så hjälper vi till under ordinarie öppettider, men kan behöva stänga vid kort varsel om personal är sjuk.

Planerade aktiviteter är inställda och vi jobbar med att hitta nya digitala lösningar.

Filialerna i Gargnäs och Ammarnäs är stängda för spontana besök.  Du hämtar dina reserverade böcker under ordinarie öppettider, dock kommer dörren att vara låst. För frågor eller önskemål gällande böcker kontakta Ingrid Nylén 0952-142 32.

Nyttja gärna våra e-tjänster!

den 12 november 2020