Information gällande covid-19 för biblioteken i Sorsele

Uppdatering 24 januari: Biblioteket är öppet igen!

Men tänk på att hålla avstånd och använd munskydd om avstånd inte kan hållas. Restriktionerna är att bara vara en kort stund på biblioteket, och vi hoppas alla att vi ska kunna hjälpas åt att minska smittspridningen.

Ni med meröppet-tagg kommer in som vanligt alla dagar kl. 7-21, men vi uppmuntrar er att primärt besöka biblioteket på kvällar och helger.

Vid biblioteken i Gargnäs och Ammarnäs finns personal på plats för att öppna upp dörren för besökare för utlåning och återlämning av böcker under dessa biblioteks ordinarie tider.

Skolklassbesök görs restriktivt och enligt individuella överenskommelse med respektive lärare, besöken görs i mindre grupper, särskilt bokade tider eller enligt andra överenskommelser.

Ni som tillhör riskgrupp har fortfarande möjlighet att få hemleverans av böcker. Kontakta biblioteket via mejl bibliotek@sorsele.se eller telefon 0952-142 30

Nyttja gärna våra e-tjänster!

den 12 november 2020