Restriktioner på Vilhelmina folkbibliotek gällande covid-19

Vilhelmina folkbibliotek är stängt för besökare på grund av nya nationella rekommendationer. Gäller till 2021-03-21

Begränsad service

Biblioteket är helt stängt för fysiska besök fram till 21 mars. Detta gäller även meröppet-användare. Vi försöker dock bibehålla så bra service som möjligt under denna tid och gör vårt bästa för att hjälpa dig under tiden vi måste ha stängt!

• Hämta reserverad bok:Under tider vi bestämt tillsammans kan du komma och hämta reserverade böcker.
  • Beställ bokkasse: Ring eller mejla oss och berätta för oss vad du vill få hem: böcker/ljudböcker/tidskrifter/film, och på vilket tema eller vilken genre så plockar vi ihop så kan du eller någon annan hämta utanför biblioteket.
  • Återlämning:kan ske i vårt bokinkast när Folkets Hus har öppet. Vi har inga förseningsavgifter just nu!
  • Hemleverans inom Vilhelmina tätort
  • Boken kommer inom Vilhelmina kommun

Tveka inte att kontakta oss. Tillsammans löser vi de flesta problem!

Telefon:0940-14160
E-post: folkbiblioteket@vilhelmina.se

Det digitala biblioteket

Kom ihåg att e-biblioteket alltid är öppet, det är endast det fysiska biblioteksrummet som är stängt. Du hittar oss på www.v8biblioteken.se.

Där kan du logga in för att reservera böcker, se dina lån och göra omlån.
I det digitala biblioteket kan du även låna våra digitala e-böcker och e-ljudböcker, låna filmer via Cineasterna och läsa din lokala morgontidning via Pressreader