Navigera på vår sida i din mobil eller surfplatta.

Vår sida ser lite annorlunda ut om man surfar in på den via sin mobil eller surfplatta jämfört med en dator.

När man tittar på vår sida i en mobil eller surfplatta finns det en rund Plusikon längs ned. I den finns funktioner som vid visning på dator ligger på andra ställen på vår webbplats.

Om man klickar på Plusikonen fälls det ut genvägar till användbara delar av vår webbplats.

Följande funktioner hittar du i Plusikonen:

1. Huset. Tar dig tillbaka till startsidan

2. Personen. Öppnar inloggningssidan, och för dig efter inloggning till en översikt av ditt konto där du ser dina fysiska lån, elektroniska lån, reservationer och eventuella skulder.

3. Förstoringsglaset. Leder direkt till söksidan. Det går även bra att söka i sökrutan som alltid finns i toppen av webbplatsen.

4. Ränderna. Här finner du menyraden som på datorn ligger ovanför sökrutan. Klicka här för att kunna navigera vidare till Biblioteken, E-biblioteket, Kalendern, Topplistor & tips, Hur gör jag? samt Mina sidor.

5. Krysset. Tryck på krysset för att fälla ihop funktionerna och få tillbaka plusikonen.

Hittar du inte dina listor över böcker du tänker läsa eller vill du ändra hembibliotek eller kontrollera dina andra uppgifter?

Klicka då först på Plusikonen, sedan Ränderna och Mina sidor så undermenyn under Mina sidor fälls ut. Då ska du hitta vad du letar efter.