INSTÄLLT: Babybokprat

17 april fredag 2020
2020-03-27 till 2020-04-17.
Plats Malå bibliotek

Träffen fredag 20 mars är framflyttad till fredag 27 mars. För nyfödda - 10 månader. Malå kommuns krisledningsgrupp bevakar utvecklingen av coronaviruset och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi fortsätter med vår verksamhet inom ramen för Folkhälsomyndighetens rikt­linjer. Observera att beslut kan ändras med kort varsel utifrån den information som kommer från Folkhälsomyndig­heten.

Vi startar första träffen med att se en metodfilm som är ca 3 minuter lång. Filmen ger fina tips och inspiration till läsning för din bebis. Harriet från BVC deltar och berättar om läsningens betydelse för barns utveckling. Malin berättar om bibliotekets tjänster. Efter detta läser vi Lilla monsterboken.

Under kommande träffar läser och ramsar vi tillsammans under ca 20 minuter. Och provtuggar på en och annan bok däremellan. Efteråt får de vuxna tid att prata och låna böcker om de vill. Syskon är också välkomna!

Vi bjuder på fika!

Arrangörer: Malå bibliotek och Västerbottens läns landsting