INSTÄLLT: Författarbesök Maria Broberg

23 november måndag 2020
2020-11-23 till 2020-11-23.
Plats Dorotea bibliotek

Hör Maria Broberg från Sorsele berätta om sin hyllade roman Bakvatten!

Maria Broberg (född 1977) är uppvuxen i Piteå och är sedan ett tiotal år bosatt i Nedre Saxnäs i Sorsele kommun – platsen som inspirerat henne att skriva Bakvatten.

Romanen Bakvatten är berättelsen om de människoöden som knyts ihop av pojken Nilas försvinnande i Västerbottens inland i mitten av sextiotalet. Det är en roman om ensamhet, längtan, byskvaller och hur långt samvetet kan sträcka sig.

Arrangemanget är gratis men antalet platser är begränsat pga. corona. Biljetter finns att hämta på Dorotea bibliotek från och med 15 oktober.

Mer info

Bakvatten är en av två utvalda böcker i projektet Västerbotten läser, där människor och bibliotek i hela Västerbotten samlas för att läsa och samtala om litteratur.

Du som vill läsa och prata om boken tillsammans med andra kan anmäla dig till Dorotea biblioteks bokcirkel om Bakvatten den 12 november.

Arrangörer

Dorotea bibliotek och ABF