Kärlek på bibliotek

2019-02-11 till 2019-02-15.
Plats Norsjö bibliotek

Valt tillfälle

2019-02-15 08:00 till 20:00.

15 februari fredag
Plats Norsjö bibliotek Norsjö
Datum 08:00 – 20:00

Under kärleksveckan som invigs den 9/2 på Medan kommer även biblioteket att ha kärlekstema. Förutom Arrangemangen "Bokstund för småbarn" och "Kärlek till litteraturen" pågår en dikttävling med kärlekstema för vuxna och ungdomar med fina priser ( Se enskilt arrangemang för mer info) samt en utställning med böcker på temat kärlek för stora och små och dikter skrivna av årskurs 7.

Vi på biblioteket vill med kärlek til llivet och våra medmänniskor skicka med er budskapet i en kortfilm från Life Vest Inside - Kindness Boomerang - "One Day" som ni kan se här om ni trycker på länken.

Vi vill uppmana er att se filmen, prata om den tillsammans. Hur får den er att känna? Vilket ord skulle ni välja för att beskriva filmens budskap och innehåll? Maila gärna era tankar till oss till  biblioteket@norsjo.se så återkopplar vi via hemsidan och facebooksidan. Genom att maila oss godkänner du att vi publicerar dina tankar med ditt namn på Facebook, på V8-bibliotekens webbplats och i biblioteket.