INSTÄLLT: Minecraftdag

16 april torsdag 2020
2020-04-16 till 2020-04-16.
Plats Malå bibliotek

Spela Minecraft på biblioteket under påsklovet! Föranmälan krävs. Malå kommuns krisledningsgrupp bevakar utvecklingen av coronaviruset och följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Vi fortsätter med vår verksamhet inom ramen för Folkhälsomyndighetens rikt­linjer. Observera att beslut kan ändras med kort varsel utifrån den information som kommer från Folkhälsomyndig­heten.

Vi har 10 platser, speltid 20 minuter. Ring 0953-14120 eller kom in på biblioteket för att anmäla dig. Om du inte dyker upp till din speltid går platsen till en annan spelare.

Det här kan du göra under dagen:

Rita dina egna Minecraft-figurer
Tipspromenad med bokvinst och titta på när andra spelar MinecraftPärla Minecraft-figurer
Minecraftpyssel

Alla barn kan gärna ta med sina föräldrar så kan de lära sig spela Minecraft!

Dessutom kan du låna och reservera våra superpopulära minecraftböcker, träffa andra minecraftspelare och prata om spelet.