Sommarläsbingo

2020-06-15 till 2020-08-14.
Plats Malå bibliotek

Sommarlov och läsning!

När du är trött på att bada, äta glass eller inte vet vad du ska hitta på kan du komma till biblioteket och hämta en bricka sommarläsbingo. Det finns 2 brickor att välja mellan.

Välj något du tycker om att läsa, allt från skönlitteratur, faktaböcker eller  serietidningar. Du väljer, det ska kännas kul och mysigt. Det kan också var en vuxen som läser högt för dig. Läs i minst 10 minuter för att få kryssa i en bingoruta.

När du läst någonting som passar in i någon av bingorutorna gör du ett kryss i den. När du har fått en hel rad, som kan vara lodrät, vågrät eller diagonalt, kan du komma till biblioteket och få en gratis bok! Om du lyckas fylla hela brickan får du en bok till!

Psst...du kan också komma och spela sällskapsspel, läsa, få boktips eller bara ha bokhyllehäng och ha det trevligt!