Uppdatering av bibliotekssystemet 12-13 november

Utlån, omlån och återlämning inte möjlig under två dagar.

Den 12.e och 13:e november kommer vårt biblioteksdatasystem att får en stor uppdatering. Under dessa dagar går det på grund av detta varken låna, låna om eller återlämna böcker i systemet. Detta gäller även de andra biblioteken i kommunen, samt de andra bibliotteken inom V8-samarbetet.

Vill ni lämna igen böcker under dessa dagar går det bra att lägga dem i återlämningslådan eller ge dem till personalen, men var medveten om att de kommer fortfarande vara utlånade på er tills systemuppdateringen är klar. Har ni böcker lånade på stadsbiblioteket vars sista återlämningsdatum är under dessa dagar, råder jag er att lämna igen dem eller låna om dem senast fredag den 9:e november för att undvika förseningsavgifter.