Konstutställning i Norsjö

En föränderlig utställning av och med kvinnliga konstnärer.

Ränder, cirklar och blad i vänstra delen av målningen i abstrakt form. Till höger fyra ögon i nedfallande rader. Dominerande färger blå, rosa, orange

Nu uppmärksammar vi kvinnliga konstnärer i samband med kvinnodagen den 8 Mars på Norsjö bibliotek. En utställning med växlande utställare som sträcker sig ända fram till midsommar.

V.10 -13

V.14-16

V. 17-19

• Anna Olofsson och Tuva Hjelte

V. 20-22

• Lisbeth Lindqvist och Emmelie Nordin

V. 23-25

• Ann Velin och Patricia Cowern-Israelsson

Kvinnor och konst. En föränderlig utställning av och med kvinnliga konstnärer. Utställningen kan se under bibliotekets öppetider. Kom ihåg att följa FHM.S rekommendationer.

Kom ihåg att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Utanför entrén finns det ett antal numrerade böcker, ta en när du går in på biblioteket och ställ tillbaka den när du går. På så sätt kan vi säkerhetsställa att inte för många vistas i biblioteket samtidigt. Kom ihåg att inte uppehålla dig längre än nödvändigt inne i lokalen men ta dig tid att njuta av konstnärernas alster. Stanna hemma om du är sjuk eller har symptom. Handsprit finns att tillgå både utanför entrén och inne i biblioteket.