Nya restriktioner för biblioteken i Sorsele gällande covid-19

Covid-19

Biblioteket är fortfarande stängt, men från den 15 mars är meröppet återigen tillgängligt!

Då annan verksamhet finns i byggnaden så ber vi er med meröppet-tagg att primärt besöka biblioteket på kvällar och helger. Restriktionerna att bara vara en kort stund på biblioteket för att låna och återlämna böcker kvarstår. Kan inte avstånd hållas används munskydd. Personalen nås under telefontider.

Våra telefontider är:
Måndag 11.00 - 14.00
Onsdag 11.00 - 18.00
Torsdag 11.00 - 14.00
Fredag 11.00 - 14.00

Återlämna böcker kan du som vanligt göra i inkastet vid biblioteket i Sorsele och önskar du låna en bok men inte har någon tagg så kan du kontakta biblioteket via mail bibliotek@sorsele.se eller telefon 0952-142 30. Då kommer vi överens om när och var du kan hämta dina böcker.

Vid biblioteken i Gargnäs och Ammarnäs finns personal på plats för att öppna upp dörren för besökare för utlåning och återlämning av böcker under dessa biblioteks ordinarie tider. I övrigt kan du nå personalen via telefon, leverans av böcker kan ske och vissa individuella lösningar.

Nyttja gärna våra e-tjänster!

den 12 november 2020